AANKOMENDE PRODUCTIES

THEATERSEIZOEN 2018/2019

Xtravagant's Acteergroep

Presenteert:

'De Fretten van de straten Zijn de muizen van de huizen'

&

'Ut Koffer'

De acteergroep van Xtravagant staat dit jaar, na het succes van Pagliacci, weer op de planken. Deze keer niet met één! Maar met twee stukken! 

Twee komedies… Uit het leven gegrepen… Of zoiets…

'Ut Koffer'

Tijdens deze avond presenteren de cursisten van Xtravagant niet één… MAAR TWEE voorstellingen! Deze avond beginnen we met de fragmentarische komedie ‘Ut Koffer’

‘Ut Koffer’ is de verzamelnaam van Max’ collectie ongein, grappen en sketches. Wie kan er beter vertellen waar ‘Ut Koffer’ over gaat dan Max zelf?

“Welkom dames en heren in een wereld vol (te) gekke personen. Welkom in een wereld waar we ‘Ut koffer’ open trekken om onszelf te verrassen. ‘Ut koffer’ is een verzameling sketches die ik in de afgelopen 5 jaar verzonnen en geschreven heb. Dit nu bewerkt om een verhaal te vertellen. Centraal staat? ‘Ut koffer!’ Wat zit erin?

Hoop… Dromen… Frustraties… Angsten… 

Alles wat we maar al te graag verborgen houden. Welkom in een wereld waar we ut koffer open trekken om onszelf bloot te geven.

Wordt het grappig? Zeker!

Wordt het serieus? Wellicht!”

-Max

De Fretten van de Straten, Zijn de Muizen van de Huizen

Vriend, schrijver, all-round grappige man… Hoe beschrijf je Løuie? Nou ja, dit stuk beschrijft hem het beste! 

‘De Fretten…’ gaat over een broer en zus. Echte ‘millennials’ volgens het boekje: lui, afwachtend en ongericht. Totdat een telefoontje alles voorgoed verandert… Wie belt er? “ZEG IK JE NIET!”

De voorstelling is absurd. Hilarisch! En een schitterend uitgangspunt voor onze acteurs! Ze kunnen plankgas geven en zelfs regisseur Max zal ondersteunen met genoeg ongein!

‘De Fretten…’ is door Løuie al eens uitgevoerd, maar wij hebben zijn script ontvangen en nu gaan we onze eigen variant ervan maken. 

Deze twee stukken worden door twee toppers gespeeld! Wees erbij want dit is een geslaagde avond voor jong en oud!

Dit alles onder onze vertrouwde slogan: NIETS MOET | ALLES MAG!

*Originele foto’s van de Fretten… door Løuie Hamers

KAARTJES

Ticketprijzen:

Voorstellingen in Brunssum – Reguliere prijs €7,50 – t/m 21 jaar €5,00
Voorstelling in Maastricht – Reguliere Prijs €10,00 – Plaatsen beperkt!

Kaartjes Brikke Oave Brunssum:

Kaartjes Pesthuys Maastricht:

Vrijdag 31 mei 2019
2X2 - Premiere - Brikke Oave, Brunssum
DE GROTE PREMIERE VAN 2X2. We beginnen met het zelfgeschreven stuk van Max Foxen, Ut Koffer. Hiermee vertelt hij verhalen van hoop… dromen… frustraties… angsten… Daarna zetten we de avond voort met 'De Fretten van de Straten, Zijn de Muizen van de Huizen', geschreven door Løuie Hamers. We volgen broer en zus. Echte millennials die door het noodlot gestraft worden.
Vrijdag 31 mei 2019
Zaterdag 1 juni 2019
2X2 - Brikke Oave, Brunssum
We beginnen met het zelfgeschreven stuk van Max Foxen, Ut Koffer. Hiermee vertelt hij verhalen van hoop… dromen… frustraties… angsten… Daarna zetten we de avond voort met 'De Fretten van de Straten, Zijn de Muizen van de Huizen', geschreven door Løuie Hamers. We volgen broer en zus. Echte millennials die door het noodlot gestraft worden.
Zaterdag 1 juni 2019
Vrijdag 7 juni 2019
2X2 - Afsluiter - Pesthuys podium, Maastricht
DE AFSLUITING VAN 2X2. We beginnen met het zelfgeschreven stuk van Max Foxen, Ut Koffer. Hiermee vertelt hij verhalen van hoop… dromen… frustraties… angsten… Daarna zetten we de avond voort met 'De Fretten van de Straten, Zijn de Muizen van de Huizen', geschreven door Løuie Hamers. We volgen broer en zus. Echte millennials die door het noodlot gestraft worden.
Vrijdag 7 juni 2019
Augustus 2019
Jubileum 5 Jaar Xtravagant - Besloten avond
Daar moet wat gevierd worden! Xtravagant is 5 jaar oud. De babystapjes zijn gezet. Daarom kijken we met alle (ex-)cursisten, sponsors en vrienden van Xtravagant terug op 5 mooie jaren en de plannen voor de toekomst. Bezoeken van deze avond is uitsluitend op uitnodiging.
Augustus 2019

NIEUWSBRIEF

DE BESTE MANIER OM UP-TO-DATE
TE BLIJVEN IS ONZE NIEUWSBRIEF

In verband met de AVG wetgeving, willen we vragen om even onze Privacy voorwaarden te lezen. Deze is voor iedere bezoeker van toepassing. Door gebruik te maken van de website ga je dus akkoord.