Les Groepen

Xtravagant biedt theaterlessen voor iedereen. Jong, oud, dun, dik, het maakt allemaal niet uit iedereen is welkom.
Maar wij proberen wel iedereen op een plekje te kunnen zetten waar jij je op je gemak voelt.
Daarom bieden wij lessen in drie groepen

Lijkt Je Dit Leuk?!

Dan kun je je gratis aanmelden voor een proefles of eerst contact op nemen. Dit kan Telefonisch of via E-mail kijk hiervoor op de contact pagina.

Acteer groep

De Groep Voor De Beginnende Acteur!

De acteergroep is speciaal opgericht voor de acteurs en actrices onder ons. De mensen die wel graag acteren maar geen interesse hebben in het schrijven van theaterstukken. De nadruk in deze groep gaat het dus voornamelijk om te leren acteren. Er wordt ook niet alleen maar gewerkt met scripts maar ook: hoe komt iets over, hoe sta ik, hoe beïnvloed mijn houding mijn spel en nog veel meer spannende dingen!

 

Productie groep

Komt Dat Zien! Komt Dat Zien!!! Onze Productie Groep Is Doorgedraaid!

De productie groep is de groep waarmee Theatergroep Xtravagant is begonnen in 2014. Deze groep houdt zich voornamelijk bezig met het creëren van een theaterstuk. Wanneer deze productie geschreven is, wordt deze ingestudeerd en vervolgens gespeeld op locatie.

De producties verschillen. Het kan een spannende thriller, een romantisch verhaal, of een lachwekkende comedy zijn.

Sketch groep

Licht? Geluid? Acteurs? Bij De Sketch Groep Heb Jij Alles In Handen

De sketch groep is praktisch nieuw in Limburg. Een sketch groep biedt volledige vrijheid voor de leden. Het concept is simpel: tijdens de lessen wordt uitleg gegeven over alle onderdelen van een theaterstuk en hoe je die moet schrijven. Wanneer deze lessen zijn geweest wordt begonnen aan het schrijven van een eigen kleine productie ‘sketch’. Deze productie kan dan ook opgevoerd worden tijdens de ‘Sketch Avonden’

Deze groep is nog niet definitief en zal worden gestart zodra er genoeg aanmeldingen voor zijn.