Max website

Max Foxen

Hallo Iedereen, Mag Ik Me Even Voorstellen. Ik Ben Max Foxen En Ben Geboren Op 20 Juni 1996. Dat Is Niet Zo Heel Spannend Maar Wel Mijn Taak Bij Xtravagant, Ik Ben Namelijk De Oprichter En De Begeleider Bij Xtravagant.

In 2008 ben ik begonnen met theater spelen en acteren.

Ik ben begonnen in Heerlen bij “Het Spinazie blik”, daar ben ik jammer genoeg maar één jaar geweest. Toen heb ik de overstap gemaakt naar “Theater Landgraaf” en daar zit ik dus al sinds 2009 heerlijk op mijn plekje.

In 2013 ben ik begonnen met de opleiding tot acteur.

Vervolgens ben ik in 2014 op het idee gekomen om een theatergroep te starten die de leden de vrijheid biedt om hun eigen creativiteit te uiten.

Omdat ik bij alle groepen mijn eigen inbreng miste ging ik ervan uit dat anderen dat ook zouden missen. Daar wilde ik verandering in brengen en met die instelling ben ik begonnen aan Xtravagant.

Ik wil een groep opstarten waarin de leden ook hun ideeën kunnen uiten.

Tot nu toe lukt dat prima, maar ik ben er nog niet.

Ik droom ervan om later mijn eigen theater te hebben waar buiten de gewone voorstellingen ook eigen producties kunnen worden gespeeld en gemaakt. Om zo mensen die de wereld van het theater willen betreden een stap in de goede richting mee te geven.

En het is een feit we zijn sinds 26 augustus 2015 een officiële stichting, waar ik dan ook nog voorzitter van ben.