"Als iets in het theater niet kan... Moet het toch wel in een boek lukken."
-Max Foxen

Stilzwijgend

Stilzwijgend

Hallo, Max hier. Wat een reis is dit geweest...
Met trots mag ik mijn eerste boek presenteren, getiteld 'Stilzwijgend'. Op deze pagina vind je een korte samenvatting, mijn gedachten, waarom ik het boek geschreven heb en hoe jij een exemplaar kunt bemachtigen! Dus lees vooral verder!

Het Verhaal

Het Verhaal

"Fortnum is de plaats die ik thuis noem! Niet de stad zelf, maar de bossen eromheen.
Ik kan hier prima voor mezelf zorgen...
En voor haar."

Stilzwijgend is begonnen als een concept, een idee dat in mijn hoofd rond spookte. Ik heb met veel mensen gesproken en geprobeerd om het concept uit te werken als theatervoorstelling... Maar tevergeefs. Ruim twee jaar heb ik het schrijven uitgesteld maar nu is het verhaal eindelijk klaar! 

Stilzwijgend is een 'first person' verhaal, je volgt de ik-persoon en leert een nieuwe wereld kennen. In een fictieve, moderne stad leren we een inwoner kennen die niets liever wil dan de stad ontvluchten. Deze inwoner is Sagira, dochter van een rijke zakenman. Wat gebeurt er als Sagira de ik-persoon ontmoet? Samen ontvluchten ze de sleur van de stad om te genieten van elkaar en de vrijheid waarnaar ze verlangt. 

Met een duidelijk idee, verhaal en concept ben ik begonnen met schrijven. Inspiratie is gekomen uit veel (verrassende) kanten. Eén van de grote inspiratiebronnen is de nieuwe release van 'God Of War'. Ik vond het inspirerend hoe een heel verhaal verteld kon worden zonder harde transities. Het verhaal wordt verteld in één vloeiende beweging. Dit heb ik proberen te verwerken in Stilzwijgend. Voor iedereen die in plaatjes denkt, is dit boek op het lijf geschreven.

Landkaart van 'Vastelanden', het eiland waar Stilzwijgend zich afspeelt.
Klik op de kaart om groter weer te geven.

Het Concept

Het Concept

Waarom is de samenvatting van het verhaal zo kort? Omdat ik je er niets over KAN vertellen. Het verhaal is een web van zo veel kleine details, dat het vertellen van één van die details afbreuk doet aan het verhaal.

Wat is er dan zo bijzonder aan? Het boek is een klein, dun boekje. Ik ben verliefd geworden op korte verhalen. Noem het liever krachtige verhalen. Je kunt dus het boek in één zit uitlezen. MAAR ik geloof erin dat een verhaal in beweging is. Een verhaal ontwikkelt zich, daarom wil ik je uitnodigen om te ervaren wat er met een verhaal kan gebeuren.

Iedereen die dit boek koopt, wil ik op het hart drukken dat ze de eerste keer dat ze dit boek lezen moeten genieten...

 

Hierna... Is het nooit meer hetzelfde.

 

Ik heb mezelf de uitdaging gegeven om een verhaal te schrijven dat verandert nadat je het gelezen hebt. Ook al is het boekje klein, het verhaal verandert en verbergt veel geheimen.
De stijl is een naadloze samensmelting van Tijdloze-FantasySurrealisme en een Roman. Dit natuurlijk geschreven zodat iedereen ervan kan genieten! 

Ik wilde geen boek schrijven voor critici. Ik wilde een boek schrijven voor jou!  

Bestellen

Bestellen

Stilzwijgend 1

*Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijke product

Stilzwijgend wordt zelf gedrukt en verspreid. Het voordeel is dat het boek uitgegeven kan worden met de kwaliteit die ik wil! Echter is het daarom duurder dan via een uitgever. De beste manier waarop ik de verkoop kan verzorgen is door middel van PRE-ORDER. 

Via het formulier hieronder kun je het boek bestellen en direct per IDEAL (of een van de andere betaalmogelijkheden) afrekenen. Dit kan t/m 28 november. Daarna worden alle bestelde boeken naar de drukker gestuurd. HIERNA KAN IK NIET GARANDEREN DAT VERDERE BESTELLINGEN VERWERKT WORDEN. 

 

Wat kost het boek? Het boek wordt thuis geleverd vanaf €9,99 (wil je het boek ook cadeau doen? We bieden stapelkorting aan. Zie hieronder voor meer informatie).
Voor dit bedrag krijg je:

-Een paperback uitvoering van het boek
-Je kunt kiezen of je het boek wil ontvangen met een persoonlijke boodschap of vers van de drukker! (Ik neem contact met je op, dus als je het boek ook cadeau wil doen aan iemand, kunnen we het bericht daarop aanpassen!)
-Gratis boekenlegger

Tijd om nog te pre-orderen

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Kleine lettertjes

1- Doordat we zelf drukken kunnen we van tevoren geen precieze levertijd bepalen. We streven ernaar om het boek in week 51 te kunnen leveren.

2- Bij te weinig interessen kan de productie niet doorgaan. In dat geval zal het volledige bedrag teruggestort worden op je rekening!

3- Het e-mailadres dat je invult gebruiken we alleen om je op de hoogte te houden van het boek, denk hierbij aan verwachte levertijd enz. Je wordt niet ongewenst toegevoegd aan nieuwsbrieven.

4- Stilzwijgend is een kort verhaal van ±60 pagina's.

5- Bij vragen kun je altijd contact opnemen met mij (Max Foxen) via: Info@xtravagant.nl of bellen via +31(0)6-44109889

BETAAL VEILIG MET

Betaalmogelijkheden

Je wil Stilzwijgend bestellen? GEWELDIG. Vul snel het formulier in!

 

Totaal: € -

BETAAL VEILIG MET

Betaalmogelijkheden