"Als iets in het theater niet kan... Moet het toch wel in een boek lukken"
-Max Foxen

Stilzwijgend

Heey, Max hier. Wat een reis is dit geweest...
Met trots mag ik mijn eerste boek presenteren. Getiteld 'Stilzwijgend'. Op deze pagina vind je een korte samenvatting, mijn gedachte en waarom ik het boek geschreven heb en hoe jij een exemplaar kunt bemachtigen! Dus lees vooral verder!

Het Verhaal

"Fortnum is de plaats die ik thuis noem! Niet de stad zelf maar de bossen eromheen.
Ik kan hier prima voor mezelf zorgen...
En voor haar."

Stilzwijgend is begonnen als een 'concept', een idee wat in mijn hoofd rond spookte. Ik heb met veel mensen gesproken en geprobeerd om het concept uit te werken als theatervoorstelling... Maar te vergeefs. Twee jaar heb ik het schrijven uitgesteld maar nu is het verhaal eindelijk klaar! 

Stilzwijgend is een 'first person' verhaal, je volgt de ik-persoon en leert een nieuwe wereld kennen. In een fictieve, moderne stad met een 'fantasy'  vibe leren we inwoners kennen die niets liever willen dan de stad ontvluchten. Een van deze inwoners is Sagira, dochter van een rijke zakenman. Wat gebeurt er als Sagira de Ik-persoon ontmoet. Samen ontvluchten ze de sleur van de stad om te genieten van elkaar en de vrijheid waarnaar ze verlangen. 

Met een duidelijk idee, verhaal en concept ben ik begonnen met dit verhaal. Inspiratie is gekomen uit veel (verassende) kanten. Eén van de grote inspiratie bronnen is de nieuwe release geweest van 'God Of War'. Ik vond het inspirerend hoe een heel verhaal verteld kon worden waarbij er geen harde transities plaats vinden. Het verhaal wordt verteld in één vloeiende beweging. Dit heb ik proberen te verwerken in Stilzwijgend. Voor iedereen die in plaatjes denkt is dit boek voor op het lijf geschreven.

Landkaart van 'Vastelanden' het eiland waar Stilzwijgend zich afspeelt
Klik op de kaart om groter weer te geven.

Het Concept

Waarom is de samenvatting van het verhaal zo kort? Omdat ik je er niets over KAN vertellen. Het verhaal is een web van zo veel kleine details. Dat bij het vertellen van één van die details het afbreuk doet van het verhaal.

Wat is er dan zo bijzonder aan? Het boek is een klein dun boekje. Ik ben verliefd geworden op korte verhalen. Noem het liever krachtige verhalen. Je kunt dus het boek in één zit doorlezen. MAAR ik geloof er helemaal in dat een verhaal is beweging is. Een verhaal ontwikkeld zich daarom wil ik je uitnodigen om te ervaren wat met een verhaal kan gebeuren.

Iedereen die dit boek koopt wil ik op het hart drukken dat ze de eerste keer dat ze het boek lezen moeten genieten...

 

Hierna. Is het nooit meer het zelfde.

 

Ik heb mezelf de uitdaging gegeven om een verhaal te schrijven wat veranderd nadat je hem gelezen hebt. Ook al is het boekje klein. Het verhaal veranderd en verbergt veel geheimen.
De stijl is een naadloze samensmelting van Tijdloze-FantasySurrealisme en een Roman dit natuurlijk geschreven zodat IEDEREEN ervan kan genieten! 

Ik wil geen boek schrijven voor critici. Ik wil een boek schrijven voor jou!  

Bestellen

Stilzwijgend 1

Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijke product

Stilzwijgend wordt zelf gedrukt en verspreid. Het voordeel is dat het boek uitgegeven kan worden met de kwaliteit die ik wil! Echter is het daarom duurder dan via een uitgever. De beste manier waarop ik de verkoop kan verzorgen is doormiddel van PRE-ORDER. 

Via het formulier hieronder kun je het boek bestellen en direct per IDEAL afrekenen. Dit kan t\m [DEADLINE] daarna worden alle bestelde boeken besteld. HIERNA IS HET NIET MOGELIJK OM HET BOEK TE BESTELLEN. 

 

Wat kost het boek? Het boek wordt thuis geleverd voor €16,50.
Voor dit bedrag krijg je:

-Een hardcover uitvoering van het boek
-Je kunt kiezen of je het boek wilt ontvangen met een persoonlijke boodschap of vers van de drukker! (Ik neem contact met je op, dus als je het boek cadeau wilt doen aan iemand kunnen we het bericht daarop aanpassen!)
-Daarbij krijg je ook nog kortingscoupon van 50% voor kaartjes naar keuze bij Xtravagant (1 keer te gebruiken. 1 jaar geldig. Maximaal 4 tickets)
Dit kan oplopen tot €22,50 KORTING!

Tijd om te pre-orderen

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Kleine lettertjes

1- Doordat we zelf drukken kan geen levertijd van te voren bepaald worden. We hopen dat je het boek één maand na pre-order datum thuis hebt.

2- Bij te weinig interessen kan de productie niet doorgaan. In dat geval zal het volledige bedrag terug gestort worden op je rekening!

4- Het e-mail adres wat je invult gebruiken we alleen om je op de hoogte te houden van het boek, denk hierbij aan: verwachte levertijd enz.

3- Bij vragen kun je altijd contact opnemen met mij (Max Foxen) via: Info@xtravagant.nl of bellen via +31(0)6-44109889

BETAAL VEILIG ME

Betaalmogelijkheden

Je wilt Stilzwijgend bestellen? GEWELDIG. Vul snel het formulier in!

 

Totaal: € -