VRIENDEN VAN

XTRAVAGANT

WAAROM IS UW STEUN ZO BELANGRIJK?

Xtravagant is een initatief gestart om jongeren theaterlessen aan te bieden voor een heel laag bedrag. Zo kunnen alle jongeren in contact komen met theater en drama. Xtravagant is gegroeid, zodat niet alleen jongeren maar ook jongvolwassenen, volwassenen en ouderen zich bij ons kunnen aansluiten. Maar we hebben nog altijd dezelfde insteek:

THEATER LAAGDREMPELIG MAKEN ZONDER OP KWALITEIT IN TE LEVEREN.

DEZE MENSEN ZIJN AL VRIENDEN

GEEN VRIEND? WEL EEN KENNIS?

WILT U ONS WEL SPONSOREN?
MAAR NIET JAARLIJKS?

Dat kan uiteraard! We willen iedereen vragen om vriend te worden van Xtravagant. Zelfs €35,- per jaar is een enorme steun voor de lesgroepen! Met ons vriendenprogramma kunnen we iets terug doen voor je! Maar als je nergens aan vast wil zitten, kun je hiernaast een eenmalig bedrag sponsoren! 

WILT U ONS WEL SPONSOREN?
MAAR NIET JAARLIJKS?

Dat kan uiteraard! We willen iedereen vragen om vriend te worden van Xtravagant. Zelfs €35,- per jaar is een enorme steun voor de lesgroepen! Met ons vriendenprogramma kunnen we iets terug doen voor je! Maar als je nergens aan vast wil zitten, kun je hieronder een eenmalig bedrag sponsoren! 

Totaal: € -

BETAAL VEILIG MET:

In verband met de AVG wetgeving, willen we vragen om even onze Privacy voorwaarden te lezen. Deze is voor iedere bezoeker van toepassing. Door gebruik te maken van de website ga je dus akkoord.