BRONZEN

VRIEND WORDEN

Hoe werkt het? Met het formulier hiernaast kun je je aanmelden als vriend van Xtravagant. Vervolgens krijg je van ons een bedankmail! Tevens hebben we wat meer informatie nodig als je zakelijk sponsort (Logo, websitelink enz.)

Je gegevens worden niet doorverkocht aan andere partijen. We houden je wel als vriend van Xtravagant op de hoogte van geweldige aanbiedingen waar je als vriend exclusief gebruik van kunt maken.

Het hiernaast benoemde bedrag is per jaar! De eerste betaling vindt direct plaats na het invullen van het formulier (je kunt veilig betalen met IDEAL, PayPal, Mastercard en Visa). Daarna wordt het jaarlijks afgeschreven via automatische incasso. Je kunt op elk moment, zonder opzegtermijn, de sponsoring stoppen. Dit kan via deze link.

Entreetickets gelden voor geselecteerde voorstellingen.

Voor vragen kun je altijd mailen naar:
vrienden-van@xtravagant.nl
of bellen naar:
+31(0)6-44109889

WAT JE KRIJGT ALS BRONZEN VRIEND

-NAAMSVERMELDING IN DE ZAALPROGRAMMA's

-OPNAME OP ONZE WEBSITE

-TWEE GRATIS ENTREETICKETS

AANMELDEN VRIEND BRONS

Hoe werkt het? Met het formulier hieronder kun je je aanmelden als vriend van Xtravagant. Vervolgens krijg je van ons een bedankmail! Tevens hebben we wat meer informatie nodig als je zakelijk sponsort (Logo, websitelink enz.)

Je gegevens worden niet door verkocht aan andere partijen. We houden je wel als vriend van Xtravagant op de hoogte van geweldige aanbiedingen waar je als vriend exclusief gebruik van kunt maken.

Het hieronder benoemde bedrag is per jaar! De eerste betaling vindt direct plaats na het invullen van het formulier (je kunt veilig betalen met IDEAL, PayPal, Mastercard en Visa). Daarna het jaarlijks afgeschreven via automatische incasso. Je kunt op elk moment, zonder opzegtermijn, de sponsoring stoppen. Dit kan via deze link.

‘Gratis kaartjes’ gelden voor geselecteerde voorstellingen.

Voor vragen kun je altijd mailen naar:
vrienden-van@xtravagant.nl
of bellen naar:
+31(0)6-44109889

WAT JE KRIJGT ALS BROZEN VRIEND

-NAAMSVERMELDING IN DE ZAALPROGRAMMA's

-OPNAME OP ONZE WEBSITE

-TWEE GRATIS ENTREE TICKETS*

AANMELDEN VRIEND BRONS

BETAAL VEILIG MET:

In verband met de AVG wetgeving, willen we vragen om even onze Privacy voorwaarden te lezen. Deze is voor iedere bezoeker van toepassing. Door gebruik te maken van de website ga je dus akkoord.